Skip to content

Spectacolul \"Luna Tango Concert\"

Asociatia pentru Cultura si Tango revine cu un nou spectacol de muzica live-tango-teatru: “Luna Tango Concert”. 
 
“Luna Tango Concert” este un eveniment realizat in parteneriat cu Primaria Craiova si Filarmonica Oltenia, sprijinit de Ambasada Argentinei la Bucuresti si Institutul Cervantes. 
 
Pe scena vor urca Cvartetul Passione condus de argentinianul Mariano Castro si 7 dansatori de Tango Argentinian. 
 
Vino si tu sa descoperi lumea fascinanta a Tango-ului Argentinian! 
 
Spectacol

Spectacole anterioare

Luna Tango

Spectacolul \”Luna Tango\” a fost realizat in cadrul proiectului \”Cultura Tango\”, un proiect finantat de Ministerul Culturii prin AFCN, in perioada mai-noiembrie 2015. Pe parcursul anului 2015 au avut loc 2 reprezentatii Luna Tango. 

A fost un spectacol bazat pe o poveste de tango inspirata din serile de tango argentinian, si adusa in fata publicului intr-o forma inovativa de catre coregraful Andrei Baican in colaborare cu dl. Carlos Maturano (presedinte la Academia Nationala de Tango din Austria). Luna Tango a fost un spectacol despre parcursul initiatic al dansatorului de tango, in care publicul s-a regasit, mesajul spectacolului fiind \”Luna Tango este povestea ta!\” 

Pe scena au urcat 18 dansatori de tango argentinian. Lista dansatorilor i-a inclus si pe Csongor Kicsi și Laura Iaru (Campionii Europeni de Tango Salon 2015), si Lucian Stan si Raluca Aldea, cu o experienta de mai mult de 10 ani de tango. 

Luna Tango a fost un spectacol cu muzica live, cu Mariano Castro la clapele pianului (pianist din orchestra Narcotango),  impreuna cu Cvartetul Passione si frumoasa voce a lui Jezebel.